Een goede presentatie geven aan collega’s of studenten is lastig als je geen gebruik kunt maken van een presentatie. Maar dat is vanaf nu mogelijk in alle lokale en ruimtes door een mobiel projectiescherm. Zo’n mobiel projectiescherm kun je overal mee naartoe nemen en je kunt dus overal een flitsende presentatie geven. Een mobiel scherm is gemakkelijk mee te nemen door de draagtassen en het lichte gewicht van de totale installatie. De achterzijde van het scherm is volledig verduisterd en kan daarom zelfs voor een raam geplaatst worden. Ieder mobiel projectiescherm is anders en daarom kun je zelf kiezen voor een formaat scherm dat bij jouw presentaties en ruimtes past.

Een mobiel projectiescherm in elkaar zetten

Bij veel projectieschermen is het ingewikkeld om alles in elkaar te zetten voordat je hem daadwerkelijk kunt gebruiken maar bij een mobiel projectiescherm is dat zo gebeurt. De installatie bestaat uit een statief en een scherm. Beiden zijn gemakkelijk in elkaar te zetten en zo kun je mum van tijd een goede presentatie geven in een ruimte waar geen scherm aanwezig is. Het is ook erg makkelijk om de installatie mee te nemen naar verschillende plekken door de draagtassen waarin het statief en het scherm gemakkelijk vervoert kunnen worden. De draagtassen hebben zelfs wieltjes om ervoor te zorgen dat de installatie gemakkelijk vervoert kan worden.

Het mooie design oogt professioneel en hoogwaardig

Een mooi design met een zwart statief en een zwarte behuizing voor het scherm zorgen voor een professionele en hoogwaardige uitstraling. Het scherm ziet er stevig en mooi uit en de presentatie wordt mooi afgebeeld door de verduisterende achterkant. Met zo’n projectiescherm kun je overal aankomen zonder enige problemen om niet professioneel over te komen. Het geeft juist een goed voorbereiden en geïnteresseerde indruk wanneer je met zo’n mobiel projectiescherm aankomt op een afspraak.

Door beheerder

Gerelateerd bericht