Opleidingen en cursussen

 

+menu-

header image

Redenen om een inburgeringscursus te volgen

Een inburgeringscursus is bedoeld voor iedereen die vanuit een ander land in moet burgeren. Wanneer je nieuw in Nederland komt wonen is het volgen van een inburgeringscursus erg handig en het brengt je vele voordelen. Een inburgeringscursus van Inburgering In Het Buitenland helpt je met het leren van de Nederlandse taal door middel van een online cursus. Deze cursus bereidt je optimaal voor op het Inburgeringsexamen. De online cursus bestaat onder andere uit video- en interactieve lessen wat het inburgeren in Nederland gemakkelijker maakt. Lees verder om te weten waarom ook JIJ deze cursus moet volgen als je in Nederland wil komen wonen.

Online inburgeringscursus voordelen

Wil jij kennis maken met de Nederlandse taal en samenleving? Een online inburgeringscursus is dan ideaal om vanuit het buitenland alvast kennis te maken met de Nederlandse cultuur, samenleving en taal. Zo bereidt je jezelf optimaal voor om in in te burgeren. Het volgen van een online cursus heeft de volgende voordelen:

  • Je hoeft het niet alleen te doen. De online cursus wordt gegeven en begeleid door Nederlandse docenten. Zij helpen je bij het volgen en doorlopen van de cursus. Heb je vragen over de inhoud of iets anders? De docenten staan altijd voor je klaar, zodat jij weer verder kan met het werk.
  • De cursus bevat videolessen en interactieve lessen waarbij je direct contact hebt met een docent. Dit persoonlijke contact zorgt ervoor dat je minder snel vastloopt tijdens de cursus en persoonlijk vragen kan stellen aan Nederlandse docenten.
  • Het cursus materiaal is 24/7 toegankelijk, waardoor je op ieder moment van de dag verder kan met de inburgeringscursus.
  • Tijdens de cursus leer je de basis van de Nederlandse taal. Je leert vooral lees-, luister- en spreekvaardigheid. Daarnaast maak je ook kennis met de Nederlandse samenleving en cultuur tijdens de cursus.

Waar bestaat het examen uit?

Een inburgeringscursus bereidt je voor op het inburgeren in Nederland en natuurlijk het Inburgeringsbasisexamen. Het Inburgeringsbasisexamen bestaat uit drie componenten, namelijk: Kennis van de Nederlandse Samenleving (KNS), spreekvaardigheid en leesbaarheid. Het examen kan je afleggen op een ambassade of een consulaat in het land waar je woont. Dit examen wordt op een computer afgenomen. Tijdens het examen hoef je niet te schrijven.

4 redenen om een inburgeringscursus te volgen

Gemak en flexibel. Het online volgen van een cursus zorgt ervoor dat je gemakkelijk en flexibel kan studeren. Je kan de studie volgen wanneer je wilt en kan, zo pas je de cursus gemakkelijk aan je dagelijkse bezigheden.

Ervaren leraren. Onze Nederlandse leraren hebben jarenlange ervaring als docent en zo ook als e-learningbegeleiders. Doordat het allemaal gecertificeerde taaldocenten zijn leer je de Nederlandse taal op de juiste manier.

Uitgebreid lesmateriaal. Onze cursus is zeer rijk aan lesmateriaal, waaronder video’s, woordenlijsten en toetsen.

Gebruiksvriendelijk systeem. Het systeem dat wij gebruiken voor de cursus is een zeer gebruiksvriendelijk e-learningsysteem. Het systeem werkt op tablets, smartphones en computers.

Start direct met de cursus

Overtuigd van de voordelen van deze cursus? Op www.inburgeringinhetbuitenland.nl kan je direct starten met de inburgeringscursus voor Nederland. Bij het starten van de cursus profiteer je van alle bovenstaande voordelen. Kortom, dé perfecte voorbereiding voor je inburgering in Nederland.

 

 

 

This entry was posted in Cursus. Bookmark the permalink.

 

Comments are closed.