Opleidingen en cursussen

 

+menu-

header image

Steuntje in de rug!

Als je kind iets minder presteert op school, kan dat vele oorzaken hebben. Misschien vindt hij of zij het moeilijk om goed te plannen; misschien is hij/zij wel erg onzeker over de eigen mogelijkheden en presteert daardoor minder. Wat de oorzaak ook is, scholen zijn heden ten dage niet of slechts gedeeltelijk in staat tot het geven van de vaak wel benodigde persoonlijke begeleiding. Diplomanu kan dan wellicht uitkomst brengen!

DiplomaNu is gericht op het geven van individuele, vakinhoudelijke bijlessen of huiswerkbegeleiding. Altijd gegeven door betrouwbare en zorgvuldig geselecteerde universitaire studenten, gewoon thuis bij de leerling(e). En door geven van hulp in een vertrouwde omgeving door iemand die niet zo heel veel ouder is, is er vaak direct al onderling vertrouwen met alle positieve leereffecten van dien!

Bijles

DiplomaNu verzorgt bijles voor zowel basis-scholieren, middelbare scholieren, MBO’ers, HBO’ers en tevens studenten die een schakelprogramma volgen en dat altijd vanuit het lesmateriaal van de leerling. Alle bijlesgevers van DiplomaNu zijn universitaire studenten die nog volop gemotiveerd zijn en die tevens de stof nog vers in het geheugen hebben. Daarbij wordt gezorgd de bijlesstudenten het VWO met goed gevolg hebben afgerond en voor het vak waarin ze bijles geven altijd een 7 of hoger hebben gescoord.

Huiswerkbegeleiding

Heeft een leerling net een klein steuntje in de rug nodig, dan is huiswerkbegeleiding wellicht een uitstekende oplossing. De persoonlijke begeleiding staat hem of haar bij bij het leren van de lesstof en het maken van het huiswerk en helpen bij zowel de inhoudelijke zaken als de planning en het aanbrengen van structuur. Vaak is dit al direct voldoende om de resultaten merkbaar te verbeteren.

DiplomaNu bestaat inmiddels alweer sinds 2012 toen een aantal universitaire studenten met een passie voor lesgeven begon met bijles en huiswerkbegeleiding. DipomaNu wil leerlingen helpen om alles uit hun schooltijd te halen en probeert zich te onderscheiden van andere aanbieders van bijlessen en huiswerkbegeleiding door de persoonlijke benadering van de leerling en de persoonlijke begeleiding van de bijlesgevers. En daarbij geldt dat de adviseurs van DiplomaNu direct met raad en daad voor u klaar staan als dat nodig is.

De missie van DiplomaNu: tegen voordelige tarieven leerlingen te helpen met de persoonlijke begeleiding die ze nodig hebben en verdienen. Want het kan altijd wel eens een beetje tegenzitten en dan is een klein steuntje in de rug al voldoende zijn.

De voordelen op een rijtje:

  • Voor alle bijlessen hoef je de deur niet eens uit. DiplomaNu komt naar je toe
  • Er wordt gewerkt met voordelige tarieven vanaf € 15,- per uur
  • Individuele bijles voor goede concentratie en betere prestaties
  • Gemotiveerde bijlesgevers hebben de stof nog vers in het geheugen
  • Geen langdurige contracten
This entry was posted in Cursus. Bookmark the permalink.

 

Comments are closed.